Et stærkt og prisvindende hold

Intet er umuligt for Restaurant Wohlert. Til frokost serverer vi simultant frokost til 200 gæster og glemmer ikke de forretningsfolk eller kæresteparret, der har lagt vejen forbi. Om aftenen lukker vi op for menu og servering, som står skarpt hver aften. Det kræver en helstøbt holdindsats.
Restaurant Wohlert vandt i marts 2017 den eftertragtede Dining Week Publikumspris – for anden gang. Sidste år vandt vi nemlig også Dining Week 2016 Publikumsprisen. Restaurant Wohlert havde i år besøg af 460 gæster, som tildelte restauranten 9,7 point ud af 10 mulige. Vi er stolte og glade.

Kristian Lander

 Kristian_Lander

Restaurant Wohlerts køkkenchef er Kristian Lander. Sammen med hans dygtige team beriger de hver dag gæsterne med store kulinariske oplevelser.
På Restaurant Wohlert arbejder vi efter de klassiske dyder, det gode håndværk og kombinerer det med tidsvarende gastronomi og udsøgte danske råvarer fra den aktuelle sæson“.
Kristian Lander er uddannet fra Brede Spisehus under Bernard Carla.